Merk: SKU: 58579790

Bestel hier het officiële Macron Bologna trainingsjack 2023-2024 voor volwassenen. Dit trainingsjack dragen de spelers van Bologna FC tijdens het reizen naar de Serie A en Coppa Italia wedstrijden tijdens het seizoen 20223-2024. Dit trainingsjack kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Bologna FC trainingsjack 2022-2023 is navy blauw en wordt gekenmerkt door de diagonale blauwe lijnen op de mouwen. Het logo van Macron prijkt zowel op de rechterborst. De linkerborst bevat het clublogo. De voorkant van het trainingsjack is uitgerust met een all-over print van het clublogo van Bologna FC. Het trainingsjack bevat een baseball collar met een doorlopende rits en heeft twee zakken aan de zijkanten. Dit trainingsjack bevat ook een capuchon. Dit jack bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

  • Doorlopende rits
  • Verborgen zakken
  • 100% polyester
  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de Club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.

Klik direct op de buttons om het Bologna trainingsjack 2023-2024 te bestellen!