Atalanta Bergamo 3e voetbalshirt 2021-2022

Koop hier het nieuwste JOMA Atalanta Bergamo 3e shirt 2021-2022 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Atalanta de uitwedstrijden in de Serie A, Champions League en Coppa Italia gedurende 2021-2022. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het Atalanta Bergamo 3e shirt 2021-2022 is dit jaar fel rood en bevat een speciale jacquard print van de Renaissance tribune in het Gewiss Stadium. Het tenue bevat verder zwarte en blauwe accenten. Deze komen terug in de polokraag en de band aan de onderkant van de mouwen. Alle logo's op het tenue zijn ook zwart of blauw.  Op de borst staan de logo's van de club en JOMA en de trademark tekens van JOMA staan op de schouders en mouwen. Op het midden van het tenue prijkt sponsor PLUS500 en ter hoogte van de linkerborst staat het logo van RADICI GROUP. De binnenkant van de hals bevat de tekst: ''La Maglia Sudata Sempre.'' De binnenkant van de onderzijde van het tenue bevat een witte band met daarin de naam en het clublogo. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Joma Performance technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Wil jij net als spelers als Gosens, Demiral, Zapata, Koopmeiners, Pessina, Maehle, Malinovski, Muriel, Ilicic en andere spelers in dit Atalanta Bergamo voetbalshirt schitteren? Klik dan op de buttons. In deze shops kan je het shirt van Atalanta ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!