AS Roma Europa League windrunner 2019-2020 - Zwart/Rood

Koop hier het nieuwste, bordeaux rood/zwarte AS Roma windrunner jack voor volwassenen. Dit jack kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. Deze AS Roma windrunner dragen de spelers van AS Roma tijdens de trainingen voorafgaande aan de Champions League wedstrijden gedurende 2019-2020. 

Het jack is geheel in stijl van de clubkleuren van ROMA. De bovenkant van het trainingsjack is rood rood en de onderkant is zwart. Verder is het jack uitgerust met een verstelbare capuchon. De bovenkant van het windjack bevat een all-over print. Deze print bevat vintage AS Roma logo's uit de jaren '80 en '90. Het jack is bovendien erg licht door het ripstopmateriaal en bevat een meshvoering voor de perfecte ventilatie. De mouwen betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en je ook nog eens de perfecte bewegingsvrijheid hebt. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met twee zakken en op de borst prijken de logo's van Nike en de club. In 1978 werd de windrunner voor het eerst geïntroduceerd door Nike. Vandaag de dag is dit hardloopjack voor alledag nog steeds even relevant en fenomenaal als toen. Klik op de buttons om dit jack exclusief te kopen! 

Wil jij net als Pastore, Under, Kluivert, Dzeko, Perotti, Manolas en andere sterren in dit jack schitteren? Klik dan op de buttons om het speciale windrunner jack van AS Roma te kopen.