AS Roma warming-up shirt 2020-2021 - Zwart

Koop hier het nieuwste AS Roma warming-up shirt voor kinderen of volwassenen van Nike. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit shirt werken de spelers van AS Roma de trainingen af ter voorbereiding op de de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden gedurende 2020-2021.

Het AS Roma warming-up shirt 2020-2021 is dit jaar overwegend zwart en bevat een all-over print van ruiten. Deze diagonale ruiten zijn geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt van AS Roma en zijn rood/geel. Daarnaast is het trainingsshirt uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een opening. De mouwen van het warming-up shirt bevatten bovendien een diagonale zwarte band. De mouwen van dit trainingsshirt zijn raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat de deze strak om de armen en schouders vallen.  De AS Roma trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als Ünder, Kluivert, Zaniolo, Dzeko en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om het training shirt van AS Roma te kopen voor KIDS en volwassenen te bestellen! Directe levering!