AS Roma Elite Match uitshirt 2021-2022

Koop hier de authentic versie van het AS Roma uitshirt 2021-2022 voor volwassenen. Dit voetbalshirt kan je alleen kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit  voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers van AS Roma gedragen wordt en is uitgerust met het Elite systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het shirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. In dit voetbalshirt speelt AS Roma de Serie A, Coppa Italia en Europese uitwedstrijden in 2021-2022. 

 

Het AS Roma uitshirt 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door de uitshirts van eind jaren '70/ begin jaren '80. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de drie brede banen aan de onderkant van de mouwen. Deze banen zijn in stijl van de clubkleuren van AS Roma: rood,oranje en geel. Op de rechterborst prijkt het New Balance logo in het rood en de andere borst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor DIGITALBITS versiert het midden van het tenue. Het AS Roma uitshirt bevat bovendien een ronde hals. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de NB Dry technologie. Deze technologie is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Wil jij net als Abraham, Pellegrini, Sjomoerodov, Zaniolo, Mkhitaryan, El Shaarawy, Vina, Spinazzola, Smalling en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons! In deze winkels kun je de AS Roma tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt!