Merk: SKU: MT231245

Bestel hier direct en snel het New Balance AS Roma uitshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt AS Roma de Serie A, Coppa Italia en Europese thuiswedstrijden in het Stadio Olimpico gedurende 2022-2023. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen in de maten 128, 140, 152 en 164. Voor volwassenen is het tenue beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het AS Roma uitshirt 2022-2023 is volledig wit en bevat een all-over print van flitsende diagonale strepen. De V-hals is in stijl van de clubkleuren van AS Roma: rood/geel. Alle logo's op het AS Roma uitshirt zijn ook rood. Op de rechterborst prijkt het logo van New Balance en de linkerborst bevat het logo van de club. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: wit/rood. Op het midden van het tenue staat sponsor DIGITALBITS. De onderkant van de mouwen bevatten een brede band met daarin een bordeaux rood vlak, geflankeerd door gele lijnen. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt de tekst: ''FIGLI DI ROMA''. Het oude AS Roma logo fungeert als letter O. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is ook uitgerust met de NB Dry technologie. Deze technologie zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

Wil jij net als de spelers van AS Roma het nieuwe AS Roma uitshirt dragen? Klik dan direct op de buttons. In deze winkels kun je het AS Roma tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

Koop deze producten