AS Roma uitshirt 2021-2022

Bestel hier direct en snel het New Balance AS Roma uitshirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. In dit tenue speelt AS Roma de Serie A, Coppa Italia en Europese uitwedstrijden in 2021-2022. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu voor volwassenen bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL en voor kinderen in de maten 122, 128, 140, 152 en 164. 

Het AS Roma uitshirt 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door de uitshirts van eind jaren '70/ begin jaren '80. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de drie brede banen aan de onderkant van de mouwen. Deze banen zijn in stijl van de clubkleuren van AS Roma: rood,oranje en geel. Op de rechterborst prijkt het New Balance logo in het rood en de andere borst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor DIGITALBITS versiert het midden van het tenue. Het AS Roma uitshirt bevat bovendien een ronde hals. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de NB Dry technologie. Deze technologie is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

 

Wil jij net als Abraham, Pellegrini, Sjomoerodov, Zaniolo, Mkhitaryan, El Shaarawy, Vina, Spinazzola, Smalling en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons! In deze winkels kun je de AS Roma tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt!