AS Roma Vapor Match uitshirt 2020-2021

Koop hier de authentic versie van het AS Roma uitshirt 2020-2021 voor volwassenen. Dit voetbalshirt kan je alleen kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit Nike voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers van AS Roma gedragen wordt en is uitgerust met het VaporKnit systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het shirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. In dit voetbalshirt speelt AS Roma de Serie A, Coppa Italia en Champions League uitwedstrijden gedurende 2020-2021. 

Het AS Roma uitshirt 2020-2021 heeft dit seizoen een klassiek design. Het voetbalshirt is overwegend beige (pale ivory) en deze kleur is een ode aan de vele monumenten die de stad Rome kent. Daarnaast bevat het tenue bordeaux rode en gele details als verwijzing naar de clubkleuren van Roma en de iconische tenues van de jaren '80. De polo kraag van het voetbalshirt is bordeaux rood met een subtiele gele lijn en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Op de linkerborst prijkt het vintage AS Roma logo. Deze zogenaamde Lupetto was het logo van de club in de periode 1977-1997. De andere borst bevat de swoosh van Nike en op het midden van het AS Roma uitshirt prijkt sponsor Qatar Airways. Verder zijn de zijkanten van het tenue uitgerust met een brede rode taping en staat op de achterkant het logo van Hyundai. De naam van de club is in een sierlijk lettertype aan de binnenkant van de kraag verwerkt. 

Wil jij net als Zaniolo, Dzeko, Kluivert en andere sterren in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons! In deze winkels kun je de AS Roma tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt!