AS Roma uit shirt 2017-2018

Koop hier het nieuwste AS Roma voetbalshirt voor kinderen of volwassenen van Nike. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt AS Roma de Serie A, Coppa Italia en Champions League uitwedstrijden gedurende 2017-2018.

Het uitshirt van ''I Giallirosso'' bevat dit seizoen witte verticale banen, die naar elkaar toelopen aan de onderkant van het shirt. Deze worden namelijk steeds dunner. Verder bevat het shirt een v-hals. De achterkant van de hals bevat een rood/oranje band. De zijkanten van het shirt zijn voorzien van een een bordeaux rode en oranje band. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. De binnenkant van de hals is uitgerust met een detail. Hier staat de tekst: ''ROMA SIAMO NOI.'' Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Wil jij net als De Rossi, Strootman, Dzeko, Nainggolan, Sallah, Florenzi, Becker en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om het voetbalshirt van AS Roma te kopen. Hier heb je de mogelijkheid je Roma shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers van Roma. Hiervoor wordt de originele bedrukking gebruikt! 

De AS Roma tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.