AS Roma trainingspak voor kinderen 2019-2020

Koop hier het nieuwste AS Roma trainingspak of warming-up pak voor kinderen. Dit pak is beschikbaar in de volgende KIDS SIZES: 128, 140, 152, 164 en 176. Dit pak kun je dus kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Dit pak wordt door AS Roma gedragen tijdens de warming-up en trainingen ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden dit seizoen. 

Het pak voor kinderen bestaat dit jaar uit een drill top en trainingsbroek. De trainingstrui is dit seizoen grijs en bevat flitsende zigzag strepen over de schouders en mouwen. Op de borst van deze training sweater prijken de logo's van AS Roma en Nike. De mouwen van het jack betreffen zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten.

De trainingsbroek completeert het nieuwe pak en is grijs met een donker rode strip langs de zijkanten. Deze broek valt strak om de benen en bevat aan de onderkant ritsen. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van de club en Nike en bovendien is de broek uitgerust met zakken met een rits. Deze broek bevat bovendien een tailleband, zodat je zelf de pasvorm kan aanpassen. Deze Roma trainingsbroek heeft bovendien een strakke pasvorm. De AS Roma trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Wil jij net als Kluivert, Manolas, Pellegrini, Ünder, El Shaarawy, Dzeko, Karsdorp, Florenzi, Becker en andere sterren in dit trainingspak of warming-up pak schitteren? Klik dan op de buttons om het trainingspak van AS Roma te kopen in alle KIDS SIZES. Check ook nog meer andere informatie over het AS Roma trainingspak van 2019-2020.