AS Roma trainingspak voor kinderen 2021-2022

Koop hier het nieuwste New Balance AS Roma knitted trainingspak of warming-up pak voor kinderen. Dit pak is beschikbaar in de volgende KIDS SIZES: 128, 140, 152, 164 en 176. Dit pak kun je dus kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Dit pak wordt door AS Roma gedragen tijdens de warming-up en trainingen ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden dit seizoen. 

Het AS Roma trainingsjack 2021-2022 is geheel zwart en bevat een baseball hals en een doorlopende rits. Op de borst staan de logo's van AS Roma en New Balance. Het AS Roma logo betreft het oude clublogo. Dit logo had AS Roma vooral in de jaren '80 en wordt gekenmerkt door de Lupetto. De zijkatnen van het trainingsjack bevatten twee zakken met ritsen. De AS Roma trainingsbroek completeert het AS Roma knitted pak en is zwart en bevat op de pijpen de logo's van de club en New Balance. Deze broek valt strak om de benen en bevat aan de onderkant ritsen. Bovendien is de broek uitgerust met zakken met een rits. Het AS Roma trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is bovendien uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als de spelers van AS Roma in dit t trainingspak schitteren? Klik dan op de buttons om het trainingspak van AS Roma te kopen voor kinderen. Directe levering gegarandeerd!