AS Roma trainingspak voor kinderen 2018-2019

Koop hier het nieuwste AS Roma trainingspak of warming-up pak voor kinderen. Dit pak is beschikbaar in de volgende KIDS SIZES: 128, 140, 152, 164 en 176. Het pak voor kinderen bestaat dit jaar uit een drill top en trainingsbroek. De trainingstrui is dit seizoen bordeaux rood en bevat een fel rode strip over de schouders en mouwen. Deze strip bevat flitsende streepjes. Op de borst van deze training sweater prijken de logo's van AS Roma en Nike. De mouwen van het jack betreffen zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten.

De trainingsbroek completeert het nieuwe pak en is bordeaux met een fel rode strip langs de zijkanten. Deze broek valt strak om de benen en bevat aan de onderkant ritsen. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van de club en Nike en bovendien is de broek uitgerust met zakken met een rits. Deze broek bevat bovendien een tailleband, zodat je zelf de pasvorm kan aanpassen. Deze Roma trainingsbroek heeft bovendien een strakke pasvorm. De AS Roma trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Wil jij net als De Rossi, Strootman, Ünder, El Shaarawy, Nainggolan, Dzeko, Karsdorp, Florenzi, Becker en andere sterren in dit trainingspak of warming-up pak schitteren? Klik dan op de buttons om het trainingspak van AS Roma te kopen in alle KIDS SIZES.