AS Roma Europa League trainingspak voor kinderen 2019-20

Koop hier het nieuwste AS Roma Europa trainingspak of warming-up pak voor kinderen. Dit pak is beschikbaar in de volgende KIDS SIZES: 128, 140, 152, 164 en 176. Het pak voor kinderen bestaat dit jaar uit een drill top of trainingsjack en trainingsbroek.

Het trainingsjack  van dit AS Roma Europa League pak is geheel zwart en bevat een hoge hals met doorlopende rits. Over de schouders en mouwen bevindt zich een donker rode baan. Ook de band over het midden van het trainingsjack is donker rood en hetzelfde geldt voor de logo's van de club en Nike.  Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Het Nike logo betreft het zogenaamde Nike Futura logo. Dit logo bestaat uit de swoosh van Nike met het woordmerk. De mouwen zijn raglanmouwen. Deze vallen perfect om het lichaam en bewegen goed met het lichaam mee. De zijkanten van het AS Roma trainingsjack bevatten twee zakken. 

De trainingsbroek completeert het nieuwe pak en is zwart met een rode strip langs de zijkanten. Deze broek valt strak om de benen en bevat aan de onderkant ritsen. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van de club en Nike in het rood  en bovendien is de broek uitgerust met zakken met een rits. De AS Roma trainingsbroek heeft dit jaar weer de bekende toelopende fit. Dit betekent dat deze strak om de benen en enkels valt. 

Wil jij net als Dzeko, Pellegrini, Kluivert, Ünder, Pastore en andere sterren in dit trainingspak of warming-up pak schitteren? Klik dan op de buttons om het trainingspak van AS Roma te kopen. Uiteraard is het pak uitgerust met de Nike Dri Fit technology!