Bestel hier direct en snel het officiële New Balance AS Roma trainingspak 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. Dit trainingspak dragen de spelers van AS Roma tijdens de trainingen en warming up ter voorbereiding op de Serie A en Coppa Italia wedstrijden in 2021-2022. Dit AS Roma trainingspak bestaat uit een training sweater en trainingsbroek. 

De AS Roma training sweater 2022-2023 is overwegend bordeaux rood bevat een hoge hals met rits tot de borst. Op de linkerborst van deze training sweater prijkt het clublogo van Roma en de andere borst bevat het New Balance logo. De mouwen betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en meebewegen met de armen. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid in deze trainingstrui. De achterkant is net iets langer en dit biedt de optimale bescherming. De AS Roma training sweater bestaat voor 100% uit polyester en bevat extra meshgaatjes. Deze combinatie van materialen zorgt ervoor dat de trainingstrui vrij elastisch is. De AS Roma trainingsbroek completeert het nieuwe AS Roma trainingspak en is zwart. De trainingsbroek bevat aan de bovenzijde de logo's van de club en New Balance. Deze broek valt strak om de benen en bevat aan de onderkant ritsen. Bovendien is de broek uitgerust met zakken met een rits. Het AS Roma trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is bovendien uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als de spelers van AS Roma in dit trainingspak schitteren? Klik dan op de buttons om het AS Roma trainingspak 2022-2023 voor volwassenen en kinderen te bestellen! 

 

Koop deze producten