AS Roma trainingspak 2020 - Geel

Koop hier het nieuwste AS Roma 2020 trainingspak of warming-up pak voor 2020 voor kinderen of volwassenen van Nike. Dit trainingspak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, Xl en XXL. In dit pak werken de spelers van AS Roma de trainingen af ter voorbereiding op de Serie A en Europa League wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2019-2020, dus van januari tot mei 2020. 

Het trainingsjack van dit AS Roma trainingpak is geheel geel en bevat een hoge hals met doorlopende rits. Over de schouders en mouwen bevindt zich een gele baan. Ook de band over het midden van het trainingsjack is geel en hetzelfde geldt voor de logo's van de club en Nike. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. De mouwen zijn raglanmouwen. Deze vallen perfect om het lichaam en bewegen goed met het lichaam mee. De zijkanten van het AS Roma trainingsjack bevatten twee zakken.

De trainingsbroek completeert het nieuwe pak en is navy blauw met een strip langs de zijkanten. Deze broek valt strak om de benen en bevat aan de onderkant ritsen. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van de club en Nike en bovendien is de broek uitgerust met zakken met een rits. De AS Roma trainingsbroek heeft dit jaar weer de bekende toelopende fit. Dit betekent dat deze strak om de benen en enkels valt.

Wil jij net als Dzeko, Pellegrini, Kluivert, Ünder, Pastore en andere sterren in dit trainingspak of warming-up pak schitteren? Klik dan op de buttons om het trainingspak van AS Roma te kopen. Uiteraard is het pak uitgerust met de Nike Dri Fit technology!