AS Roma trainingspak 2020-2021 - Rood/Zwart

Koop hier het nieuwste AS Roma trainingspak of warming-up pak voor kinderen of volwassenen van Nike. Dit trainingspak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, Xl en XXL.  In dit pak werken de spelers van AS Roma de trainingen af ter voorbereiding op de de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden gedurende 2020-2021.

Dit AS Roma trainingspak bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. Het trainingsjack van AS Roma is dit jaar overwegend rood met gele accenten. De gele details zijn te vinden in de diagonale band over de mouwen en in de swoosh van Nike op de mouwen. Ook het AS Roma logo op de linkerborst is geel. Verder bevat het trainingsjack van AS Roma een hoge hals met doorlopende rits. de zijkanten van het trainingsjack zijn uitgerust met twee zakken. De trainingsbroek completeert het nieuwe pak en is zwart met een diagonale, gele strip langs de zijkanten. Ook het logo van de club en het logo van Nike zijn geel. Deze broek valt strak om de benen en bevat aan de onderkant ritsen. Bovendien is de broek uitgerust met zakken met een rits. Rondom de zakken van dit trainingspak bevindt zich een speciale print van golven, welke kenmerkend zijn voor het template van Nike. Het trainingsjack bestaat voor 100% uit polyester en de trainingsbroek bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elasthaan, waardoor het naadloos aansluit op je lichaam. Het gehele AS Roma trainingspak is bovendien uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als Zaniolo, Kluivert, Ünder, Pellegrini en andere sterren in dit trainingspak of warming-up pak schitteren? Klik dan op de buttons om het trainingspak van AS Roma te kopen voor kinderen en voor volwassenen. Directe levering gegarandeerd!