AS Roma trainingspak 2018 voor kinderen

Koop hier het nieuwste AS Roma trainingspak of warming-up pak voor kinderen. Dit pak is namelijk te bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Dit trainingspak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. In dit pak werken de spelers van AS Roma de trainingen af ter voorbereiding op de de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende 2018. Dit pak wordt namelijk alleen in de tweede seizoenshelft van 2017-2018 gedragen, dus vanaf januari 2018 tot mei 2018. Het trainingsjack is geheel licht grijs en bevat een baseball kraag met rits tot de onderkant. Over de schouders en mouwen bevindt zich een rode baan. Deze baan is verdeeld in dunnere bordeaux rode strepen. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Het jack is uitgerust met twee zakken met een rits. De mouwen van het jack zijn raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen en schouders vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van het lichaam.

De trainingsbroek completeert het nieuwe pak en is donker blauw met een bordeaux rode strip langs de zijkanten. Deze broek valt strak om de benen en bevat aan de onderkant ritsen. De bovenkant van deze trainingsbroek bevat een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van de club en Nike en bovendien is de broek uitgerust met zakken met een rits. De onderkant van de broek bevat enkelritsen, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kan doen. Het pak voor kinderen bestaat voor 100% uit polyester en is daarnaast uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Wil jij net als De Rossi, Strootman, Totti, Nainggolan, Dzeko, Karsdorp, Florenzi, Becker en andere sterren in dit trainingspak of warming-up pak schitteren? Klik dan op de buttons om het trainingspak van AS Roma te kopen.