AS Roma trainingspak 2018-2019 -Bordeaux Rood

Koop hier het nieuwste AS Roma trainingspak of warming-up pak voor kinderen of volwassenen van Nike. Dit trainingspak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, Xl en XXL.  In dit pak werken de spelers van AS Roma de trainingen af ter voorbereiding op de de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019. De drill top van dit pak is geheel donker rood en bevat een hoge hals met rits tot de borst. Over de schouders en mouwen bevindt zich een fel rode baan. Deze baan is verdeeld in dunnere bordeaux rode strepen. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike.De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Hierdoor valt de training top nog strakker om het lichaam.

De trainingsbroek completeert het nieuwe pak en is bordeaux rood met een fel rode strip langs de zijkanten. Deze broek valt strak om de benen en bevat aan de onderkant ritsen. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van de club en Nike en bovendien is de broek uitgerust met zakken met een rits.

Wil jij net als De Rossi, Strootman, Ünder, Nainggolan, Dzeko, Karsdorp, Florenzi, Becker en andere sterren in dit trainingspak of warming-up pak schitteren? Klik dan op de buttons om het trainingspak van AS Roma te kopen. Uiteraard is het pak uitgerust met de Nike Dri Fit technology!