AS Roma trainingspak 2021-2022 On Pitch

Merk: New Balance
SKU: MJ131274-CADSUIT

Bestel hier direct en snel het nieuwste AS Roma On Pitch trainingspak 2021-2022 van New Balance voor volwassenen. Dit trainingspak wordt door de spelers van AS Roma vooral gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in 2021-2022. Dit pak bestel je vanaf nu in de maten S, M, L, XL en XXL! Dit trainingspak bestaat uit een strak trainingsjack met capuchon en een strakke trainingsbroek. 

Het AS Roma Vector Speed trainingsjack is geheel rood en bevat een hoge hals met een capuchon. De AS Roma Vector Speed 3.0 top voor heren is ontworpen voor zowel spelers als fans, en helpt je droog en comfortabel te blijven. NB DRY technologie voert vocht effectief af en het lichtgewicht, waterbestendige polyester materiaal zorgt voor de juiste bescherming. De opvouwbare capuchon biedt bescherming wanneer je die nodig hebt en geïntegreerde mesh zones verbeteren het ademend vermogen.Op de borst van dit jack prijken de logo's van de club en New Balance. De AS Roma trainingsbroek completeert het nieuwe pak en is zwart en bevat op de pijpen de logo's van de club en New Balance. Deze broek valt strak om de benen en bevat aan de onderkant ritsen. Bovendien is de broek uitgerust met zakken met een rits. Het AS Roma trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is bovendien uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor ventilatie, verkoeling en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als de spelers van AS Roma in dit trainingspak of warming-up pak schitteren? Klik dan op de buttons om het trainingspak van AS Roma te kopen voor kinderen en voor volwassenen. Directe levering gegarandeerd!