AS Roma trainingspak 2018-2019 - Grijs

Koop hier het nieuwste, grijze AS Roma trainingspak of warming-up pak voor kinderen of volwassenen van Nike. Dit trainingspak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, Xl en XXL.  In dit pak werken de spelers van AS Roma de trainingen af ter voorbereiding op de de Serie A, Coppa Italia en Champions League uitwedstrijden gedurende 2018-2019. 

Het trainingsjack  van dit pak is geheel grijs en bevat een baseball collar met doorlopende rits. Over de schouders en mouwen bevindt zich een fel rode baan. Deze baan is verdeeld in dunnere bordeaux rode strepen. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike.De mouwen zijn raglanmouwen. Deze vallen perfect om het lichaam en bewegen goed met het lichaam mee. De zijkanten van het AS Roma trainingsjack bevatten twee zakken. 

De trainingsbroek completeert het nieuwe pak en is donker grijs met een fel rode strip langs de zijkanten. Deze broek valt strak om de benen en bevat aan de onderkant ritsen. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van de club en Nike en bovendien is de broek uitgerust met zakken met een rits.

Wil jij net als De Rossi, Strootman, Ünder, Nainggolan, Dzeko, Karsdorp, Florenzi, Becker en andere sterren in dit trainingspak of warming-up pak schitteren? Klik dan op de buttons om het trainingspak van AS Roma te kopen. Uiteraard is het pak uitgerust met de Nike Dri Fit technology!