AS Roma trainingsjack 2020-2021 - Bordeaux

Bestel hier direct en snel het nieuwe AS Roma trainingsjack 2020-2021 van Nike. Dit jack dragen de spelers van AS Roma bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden gedurende 2020-2021. Dit jack wordt alleen gedragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden dit seizoen

Het AS Roma trainingsjack is dit seizoen bordeaux rood en is verdeeld in drie vlakken. Verder bevatten de mouwen van het jack een speciale taping. Op de borst staan de logo's van de club en Nike. Het logo van de club betreft het oude logo dat de Italiaanse club had in de 1977-1997. Verder is het jack uitgerust met twee zakken en bevat het trainingsjack een hoge hals. De mouwen zijn raglanmouwen. Kenmerkend aan de mouwen is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de armen. Dit jack bestaat voor 100% uit polyester. Hiermee is het jack zowel ideaal om in te trainen als om casual te dragen en Roma mee aan te moedigen. 

Wil jij net als  Kluivert, Pellegrini, Under, Dzeko  en andere sterren in dit jack schitteren? Klik dan op de buttons om het speciale anthem trainingsjack van AS Roma te kopen.