AS Roma Europa League trainingsshirt kinderen 2020-2021

Koop hier het nieuwste AS Roma Europa League trainingsshirt voor kinderen of volwassenen van Nike. Dit shirt kan je kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Deze kan je kopen in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176.

Het AS Roma trainingsshirt voor de Europa League wedstrijden is volledig oranje en bevat een ronde hals in het zwart. Bovendien bevat het trainingsshirt een diagonale zwarte band over de mouwen.  Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Deze logo's zijn zwart/oranje. Het Nike logo betreft het zogenaamde Futura logo. De achterzoom van het shirt is iets langer en dit biedt de optimale bescherming.  De AS Roma trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als Dzeko, Zaniolo, Mkhitaryan, Pedro, Pellegrini, da Silva, Perotti, Diawara en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om het training shirt van AS Roma te kopen voor KIDS en volwassenen.