AS Roma training sweater kinderen 2020-2021

Koop hier het nieuwste AS Roma drill top of trainings sweater voor kinderen.. Deze training top kan je kopen in de kindermatenmaten 128, 140, 152, 164 en 176. Dit betekent dat de trainingstrui beschikbaar is voor kinderen van 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. In deze top werken de spelers van AS Roma de trainingen af ter voorbereiding op de de Serie A, Coppa Italia en Europa League wedstrijden gedurende 2020-2021. Deze zip training top is onderdeel van het AS Roma trainingspak 2020-2021. 

De AS Roma training top 2020-2021 is overwegend rood bevat een hoge hals met rits tot de borst. Over de schouders en mouwen bevindt zich een opvallende print van golven. Deze print is kenmerkend voor het Strike template van Nike. Een ander kenmerk van dit template is de diagonale band over de mouwen. Op de AS Roma trainingstrui is deze geel. Hetzelfde geldt voor de swoosh van Nike, die dit seizoen op de mouwen staat. Op de linkerborst van deze training sweater prijkt het clublogo van Roma in het geel. De mouwen betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en meebewegen met de armen. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid in deze top. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten. Hierdoor hebben de mouwen de fit van een handschoen en valt de top nog strakker om het lichaam. De achterkant is net iets langer en dit biedt de optimale bescherming. De AS Roma training top bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan. Deze combinatie van materialen zorgt ervoor dat de trainingstrui vrij elastisch is. De training top is ook uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als Kluivert, Ünder, Zaniolo en andere sterren in deze AS Roma trainin top schitteren? Klik dan op de buttons om deze sweater van AS Roma te kopen voor kinderen en volwassenen.