AS Roma Europa League training top 2019-2020

Koop hier het nieuwste AS Roma Europa League drill top of trainingssweater voor kinderen of volwassenen van Nike. Deze training top kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In deze top werken de spelers van AS Roma de trainingen af ter voorbereiding op de Europa League wedstrijden gedurende 2019-2020. De training top is onderdeel van het AS Roma Europa League trainingspak voor 2019-2020. 

Deze AS Roma top is geheel zwart en bevat een hoge hals met rits tot de borst. Over de schouders en mouwen bevindt zich een speciale taping.  Deze baan is verdeeld in dunnere strepen. Ook de achterkant van de top bevat deze print. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Deze logo's zijn vuurrood. Het Nike logo betreft het zogenaamde Futura logo. Dit logo bestaat uit het woordmerk en de swoosh van Nike. De mouwen betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en meebewegen met de armen. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten, waardoor deze top strak om het lichaam valt en de fit van een handschoen heeft. De trainingskleding van Roma bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als Kluivert, Dzeko, Ünder, Pastore en andere sterren in deze drill top schitteren? Klik dan op de buttons om deze sweater van AS Roma te kopen voor kinderen en volwassenen.