Koop hier het nieuwste New Balance AS Roma training sweater 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. Deze AS Roma training sweater kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Deze training sweater dragen de spelers van AS Roma tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. 

De AS Roma training sweater 2022-2023 is overwegend zwart en bevat een gele taping op de schouders. Deze AS Roma training sweater bevat bovendien een hoge hals met rits tot de borst. Op de linkerborst van deze training sweater prijkt het clublogo van Roma en de andere borst bevat het New Balance logo. De mouwen betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en meebewegen met de armen. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid in deze trainingstrui. De achterkant is net iets langer en dit biedt de optimale bescherming. De AS Roma training sweater bestaat voor 100% uit polyester en bevat extra meshgaatjes. Deze combinatie van materialen zorgt ervoor dat de trainingstrui vrij elastisch is. De training sweater is ook uitgerust met de NB Dry technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als de spelers van AS Roma in deze officiële AS Roma training sweater van New Balance schitteren? Klik dan op de buttons om de AS Roma training sweater 2022-2023 te bestellen!

Koop deze producten