AS Roma training sweater 2021-2022 - Rood

Koop hier het nieuwste New Balance AS Roma training sweater 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. Deze AS Roma training sweater kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In deze sweater  werken de spelers van AS Roma de trainingen af ter voorbereiding op de de Serie A, Coppa Italia en Europa League wedstrijden gedurende 2021-2022. 

De AS Roma training top 2021-2022 is overwegend bordeaux rood bevat een hoge hals met rits tot de borst. Op de linkerborst van deze training sweater prijkt het clublogo van Roma en de andere borst bevat het New Balance logo. De mouwen betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en meebewegen met de armen. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid in deze top. De achterkant is net iets langer en dit biedt de optimale bescherming. De AS Roma training top bestaat voor 100% uit polyester en bevat extra meshgaatjes. Deze combinatie van materialen zorgt ervoor dat de trainingstrui vrij elastisch is. De training top is ook uitgerust met de NB Dry technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als de spelers van AS Roma in deze officiële AS Roma training sweater van New Balance schitteren? Klik dan op de buttons om deze sweater van AS Roma te kopen voor kinderen en volwassenen.