AS Roma zip training top 2019-2020 - Donker Blauw

Koop hier het nieuwste AS Roma drill top of trainingssweater voor kinderen of volwassenen van Nike. Deze training top kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In deze top werken de spelers van AS Roma de trainingen af ter voorbereiding op de de Serie A, Coppa Italia en Europa League wedstrijden gedurende 2019-2020

Deze top is geheel donker blauw en bevat een hoge hals met rits tot de borst. Over de schouders en mouwen bevindt zich een taping. Deze baan is verdeeld in dunnere strepen. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. De mouwen betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en meebewegen met de armen. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid in deze top. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten. Hierdoor hebben de mouwen de fit van een handschoen en valt de top nog strakker om het lichaam. De achterkant is net iets langer en dit biedt de optimale bescherming. De trainingskleding van Roma bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als Kluivert, Manolas, Dzeko, El Shaarawy, Ünder, Zaniolo en andere sterren in deze drill top schitteren? Klik dan op de buttons om deze sweater van AS Roma te kopen voor kinderen en volwassenen.  Check ook nog meer andere informatie over het AS Roma trainingspak van 2019-2020.