Koop hier nieuwe de Match/authentic versie van het New Balance AS Ropa thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit Nike voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers van AS Roma gedragen wordt en is uitgerust met het Elite Match systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het shirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. In dit voetbalshirt speelt AS Roma de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden in het Olympisch Stadion in Rome gedurende 2021-2022. 

Het AS Roma thuisshirt 2021-2022 heeft de iconische kleurencombinatie. Het voetbalshirt is bordeaux rood met gele accenten. Deze gele details komen terug in alle logo's op het tenue en in de band aan de onderkant van de mouwen. Deze band bevat ook flitsende lijnen, verwijzend naar de structuur van het New Balance logo. Het logo van New Balance prijkt op de linkerborst en de andere borst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Digitalbits versiert het midden van het tenue. Verder bevat het AS Roma thuisshirt een v-hals en een design van dunne, verticale pinstripes. De linkerborst bevat een modern AS Roma logo. In de nek op de achterzijde van het tenue staat de naam van de club en de binnenkant van de onderkant van het tenue bevat een label met daarin de bijnaam van club uit de Italiaanse hoofdstad: La Lupa. De achterkant van het tenue bevat bovendien het logo van Hyundai. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is ook uitgerust met de NB Dry technologie. Deze technologie zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

Wil jij net als spelers als Dzeko, Mkhitaryan, Zanilo, Pellegrini, Spinazzola, Smallng, Mancini, Veretout, Pastore en nog meer spelers dit tenue dragen? Klik dan direct op de buttons. In deze winkels kun je het AS Roma tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

 

Koop deze producten