Merk: SKU: MT231244

Bestel hier direct en snel het New Balance AS Roma thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt AS Roma de Serie A, Coppa Italia en Europese thuiswedstrijden in het Stadio Olimpico gedurende 2022-2023. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen in de maten 128, 140, 152 en 164. Voor volwassenen is het tenue beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het AS Roma thuisshirt 2022-2023 is bordeaux rood met gele details. De moderne polokraag bevat een gele band en ook de band aan de onderkant van de mouwen bevat een gele taping. Alle logo's op het tenue zijn bovendien geel. Het AS Roma voetbalshirt is daarnaast uitgerust met een all-over sublimatieprint van het oude ASR logo. Dit was het AS Roma logo in de jaren '30 en '50 van de vorige eeuw. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat de tekst:  ''Figli di Roma'' (Zonen van Rome). Dit is een eerbetoon aan de band tussen de stad, de club, de spelers en de fans. In de letter O is ook weer een oud AS Roma logo verwerkt. Dit betreft het zogenaamde La Lupa logo. Dit was het AS Roma logo in de periode 1977-1997. Op de rechterborst staat het logo van New Balance en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Digitalbits versiert het midden van het AS Roma tenue. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is ook uitgerust met de NB Dry technologie. Deze technologie zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

Wil jij net als de spelers van AS Roma het nieuwe AS Roma thuisshirt 2022-2023 dragen? Klik dan direct op de buttons. In deze winkels kun je het AS Roma tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!

Koop deze producten