AS Roma Vapor Match voetbalshirt 2020-2021

Koop hier nieuwe AS Roma Vapor Match voetbalshirt 2020-2021 van Nike. Dit AS Roma voetbalshirt kan je alleen kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit Nike voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers van AS Roma gedragen wordt en is uitgerust met het VaporKnit systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het shirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. In dit voetbalshirt speelt AS Roma de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden in het Olympisch Stadion in Rome gedurende 2020-2021.

Het AS Roma voetbalshirt is dit seizoen geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 1979-1980. Dit is het jaar waarin het Italiaanse sportmerk Pouchain de kledingsponsor van de club was. Pouchain was oorspronkelijk een modemerk en was één van de eerste merken die een fashionable voetbalshirt lanceerde. Voor het design van dit voetbalshirt was Pierro Graton verantwoordelijk. Eerder ontwierp de Italiaan het iconische Lupetto logo van de club. Toen dit tenue voor het eerst werd gelanceerd, werd het voetbalshirt ook wel de ijslolly genoemd. In het tenue won AS Roma in 1980 de Coppa Italia en reeg het verschillende successen aan één. Dit design komt dus nu weer terug in het AS Roma thuisshirt 2020-2021. Het voetbalshirt is overwegend bordeaux rood en wordt gekenmerkt door de rode, oranje en gele baan over de borst van het tenue. Verder is het AS Roma tenue uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een v-opening. In de hals is de naam van de stad verwerkt. Op de borst prijken de logo's van Nike en de club en op het midden van het tenue staat sponsor Qatar Airways. De achterkant van het tenue is uitgerust met het logo van subsponsor Hyundai. De AS Roma tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Het authentic Vapor Match voetbalshirt heeft een slim fit pasvorm en het geweven stretchsysteem sluit zich perfect om je lichaam, zodat je optimaal kunt bewegen. De mouwen van het shirt zijn uitgerust met een stretchtape. Het doel hiervan is dat je mouwen nog beter met je armen meebewegen en je minder afleidingen hebt. De logo's op dit voetbalshirt zijn bovendien nog lichter dan voorheen. Wil je net als sterren als Kluivert, Dzeko, Manolas, Pastore, Zaniolo en andere sterren in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons om dit tenue te bestellen. Directe levering gegarandeerd!