AS Roma thuis shirt 2018-2019

Koop hier het nieuwste AS Roma voetbalshirt voor kinderen of volwassenen van Nike. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt AS Roma de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden in het Olympisch Stadion in Rome gedurende 2018-2019.

Het shirt van ''I Giallirosso'' is dit seizoen geïnspireerd door de Lorica Hamata. Dit zijn de panters die door de soldaten in het oude Rome in de Middeleeuwen werd gedragen. Het voetbalshirt van AS Roma is weer geheel bordeaux rood en bevat een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Verder bevat het shirt een all-over print van ruiten, welke een verwijzing is naar de Lorica Hamata. Deze print komt ook weer terug aan de achterkant van het shirt. De achterkant van de hals bevat een bordeaux band. Deze taping komt ook weer aan de binnenkant van het shirt terug. De binnenkant van de hals is uitgerust met een detail. Hier staat de tekst: ''ROMA SIAMO NOI.'' Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Verder zijn de mouwen uitgerust met een flitsende print van strepen. De AS Roma tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als De Rossi, Strootman, Dzeko, Nainggolan, Ünder, Florenzi, Becker en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om het voetbalshirt van AS Roma te kopen. Hier heb je de mogelijkheid je Roma shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers van Roma. Hiervoor wordt de originele bedrukking gebruikt!