AS Roma tenue voor peuters en kleuters 2020-2021

Koop hier het nieuwste AS Roma thuistenue voor peuters. Dit tenue kan je kopen voor kinderen van 3 jaar, 4 jaar, 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar, 8 jaar, 9 jaar en 10 jaar en koop je in de maten 92, 98, 104, 110, 116, 122 en 128. Dit tenue bestaat uit een voetbalshirt, voetbalbroekje en de kousen van AS Roma. In dit tenue speelt AS Roma de Serie A, Coppa Italia en Europa League thuiswedstrijden in het Stadio Olimpico gedurende 2020-2021

Het AS Roma tenue is dit seizoen geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 1979-1980. Dit is het jaar waarin het Italiaanse sportmerk Pouchain de kledingsponsor van de club was. Pouchain was oorspronkelijk een modemerk en was één van de eerste merken die een fashionable voetbalshirt lanceerde. Voor het design van dit voetbalshirt was Pierro Graton verantwoordelijk. Eerder ontwierp de Italiaan het iconische Lupetto logo van de club. Toen dit tenue voor het eerst werd gelanceerd, werd het voetbalshirt ook wel de ijslolly genoemd. In het tenue won AS Roma in 1980 de Coppa Italia en reeg het verschillende successen aan één. Dit design komt dus nu weer terug in het AS Roma thuisshirt 2020-2021. Het voetbalshirt is overwegend bordeaux rood en wordt gekenmerkt door de rode, oranje en gele baan over de borst van het tenue. Verder is het AS Roma tenue uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een v-opening. In de hals is de naam van de stad verwerkt. Op de borst prijken de logo's van Nike en de club en op het midden van het tenue staat sponsor Qatar Airways. De achterkant van het tenue is uitgerust met het logo van subsponsor Hyundai. Het voetbalbroekje van dit tenue voor baby's is bordeaux en de kousen zijn ook bordeaux rood. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil je net als sterren als Kluivert, Dzeko,  Zaniolo en andere sterren in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons om dit tenue te bestellen. Directe levering gegarandeerd!