AS Roma dames uitshirt 2019-2020

Koop hier het nieuwste AS Roma voetbalshirt voor dames. Dit shirt heeft een speciale pasvorm voor vrouwen of dames. Dit shirtis gebaseerd op het shirt waarin de mannen van AS Roma spelen gedurende 2019-2020, maar heeft dus een speciale fit voor vrouwen. Dit shirt is beschikbaar in de volgende maten voor dames: XS, S, M, L, XL en XXL.. In dit voetbalshirt speelt AS Roma de Serie A, Coppa Italia en Europese uitwedstrijden gedurende 2019-20.

Het AS Roma uitshirt voor 2019-2020 is dit seizoen wit en wordt gekenmerkt door de bliksemschicht in de clubkleuren van Roma van de linkerschouder naar de rechter onderkant. Deze bliksemschicht is rood/geel/oranje. Dit design is een ode aan de bijnaam van de club: LA MAGICA. Bovendien is het een verwijzing naar het wapen van de Romeinse God Jupiter. Zijn wapen was namelijk een bliksemschicht. De binnenkant van de hals bevat een taping in het bordeaux rood/geel. Deze taping loopt door over de achterkant van het shirt en bevat het vintage logo van AS Roma. In de binnenkant van de hals staan bovendien de Romeinse cijfers MCMXXVII. Dit betreft het oprichtingsjaar van Roma: 1927. Verder bevat het shirt een Vapor hals. Dit is een combinatie tussen een rechte en diagonale hals.  Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op het midden van het tenue staat sponsor Qatar Airways. De linkermouw is uitgerust met het logo van sponsor Hyundai. Wil jij net als Zaniolo, Under, Pellegrini, Florenzi, Kluivert, Pastore, Nzonzi, Diawara en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om het voetbalshirt van AS Roma te kopen. Hier heb je de mogelijkheid je Roma shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers van Roma. Hiervoor wordt de originele bedrukking gebruikt! 

De AS Roma tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.