AS Roma dames voetbalshirt 2019-2020

Koop hier het nieuwste AS Roma voetbalshirt voor dames. Dit shirt heeft een speciale pasvorm voor vrouwen of dames. Dit shirtis gebaseerd op het shirt waarin de mannen van AS Roma spelen gedurende 2019-2020, maar heeft dus een speciale fit voor vrouwen. Dit shirt is beschikbaar in de volgende maten voor dames: XS, S, M, L, XL en XXL.. In dit voetbalshirt speelt AS Roma de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden in het Olympisch Stadion in Rome gedurende 2019-20.

Het AS Roma tenue voor 2019-2020 is dit jaar een ode aan de bijnaam van de club: LA MAGICA. Bovendien is het shirt een verwijzing naar de Romeinse mythologie. Het shirt is zoals altijd geheel bordeaux rood en bevat een print van een bliksemschicht in de v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de binnenkant van de hals bevat een print hiervan. De bliksemschicht was namelijk een wapen van de Griekse God Jupiter. Aan de binnenkant van de hals staat ook het oprichtingsjaar van de Italiaanse club in Romeinse cijfers: MCMXXVII/1927, Op de borst van het nieuwe tenue prijken de logo's van de club en Nike. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik  op de buttons om het voetbalshirt van AS Roma te kopen. Hier heb je de mogelijkheid je Roma shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers van Roma. Hiervoor wordt de originele bedrukking gebruikt!