Koop hier het nieuwste  New Balance AS Roma 4e voetbalshirt 2021-2022 voor volwassenen. Dit voetbalshirt wordt door de spelers van AS Roma vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Conference League, maar ook in een aantal uitwedstrijden in de Italiaanse competitie of beker. Dit tenue is vanaf nu beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. 

Het AS Roma vierde tenue is overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de horizontale gele en rode banen over het tenue. Deze clubkleuren van ''I Giallorossi'' komen ook weer terug in een band in de nek, waarin ook de naam van de club verwerkt is. Op de borst staan de logo's van de club en New Balance. Op het midden van het tenue staat het logo van sponsor Digitalbits en de achterzijde van dit AS Roma tenue bevat het logo van Hyundai. Verder bevat het tenue een all-over print van de Lupetto, het oude clublogo. Dit logo wordt gekenmerkt door een wolf en diende als AS Roma logo in de periode 1977-1997. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de naam van de club. De AS Roma tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de NB Dry technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om het AS Roma 4e shirt 2021-2022 voor volwassenen te bestellen. In deze winkels kun je het AS Roma tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

 

 

Koop deze producten