AS Roma Vapor Match 3e shirt 2020-2021 - Zwart/Oranje

Koop hier de authentic versie van het AS Roma 3e shirt 2020-2021 voor volwassenen. Dit voetbalshirt kan je alleen kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit Nike voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers van AS Roma gedragen wordt en is uitgerust met het VaporKnit systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het shirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. In dit voetbalshirt speelt AS Roma de Serie A, Coppa Italia en Champions League uitwedstrijden gedurende 2020-2021. 

Het AS Roma 3e shirt 2020-2021 is dit jaar een eerbetoon aan de historie van zwarte voetbalshirts van de club. Bovendien bevat het tenue aan de zijkanten een zogenaamde safari print. Dit is een verwijzing naar de Nike Air Max 90 Safari sneakers. Alle 3e shirts van Nike zijn dit jaar geïnspireerd door de Nike Air Max sneakers. Het AS Roma 3e shirt 2020-2021 is dit jaar overwegend zwart met uitzondering van de brede V-hals en de bovenkant van de mouwen. Deze zijn oranje. Ook de swoosh van Nike op de rechterborst van het tenue is oranje. De linkerborst bevat de officiële clubbadge van AS Roma in het oranje/zwart. Op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor Qatar Airways in het wit. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten een taping met daarin de speciale safari print. De achterzijde van het voetbalshirt is volledig zwart. 

Wil jij net als Dzeko, Zaniolo, Mkhitaryan, Pedro, Pellegrini, da Silva, Perotti, Diawara en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om het voetbalshirt van AS Roma te kopen. Hier heb je de mogelijkheid je Roma shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers van Roma. Hiervoor wordt de originele bedrukking gebruikt!