AS Roma 3e shirt voor kinderen 2018-2019

Koop hier het nieuwste AS Roma 3e shirt voor kinderen. Dit voetbalshirt wordt door de spelers van AS Roma vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League, maar ook in een aantal uitwedstrijden in de Italiaanse competitie of beker. Dit shirt kan je per direct kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en als geheel tenue ook voor baby's en peuters. Het tenue is beschikbaar voor kinderen van 1,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar!

Het AS Roma 3e voetbalshirt voor 2019-2020 is geïnspireerd door het uitshirt van 1991-1993. In dit tenue speelden onder andere spelers als Bruno Conti, Rudi Völler, Aldair en Hassler. Het voetbalshirt van Roma is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van vintage logo's van de club. In deze logo's zien we onder andere de naam van de club en de Lupetto (de wolf) terug komen. Verder bevat het nieuwe AS Roma tenue ook details uit de clubkleuren van de Italiaanse club. De oldskool diepe v-hals is geel en de gevouwen kraag is rood. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleurencombinatie.  Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Het Nike logo betreft het zogenaamde Futura logo. Dit logo bestaat uit het woordmerk en de swoosh van het merk. Het Futura logo werd door Nike ook vooral in de jaren '90 gebruikt.  Wil jij net als Kluivert, Dzeko, Pellegrini, Pastore, Under, Zaniolo, El Shaarawy en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om het voetbalshirt van AS Roma te kopen. Hier heb je de mogelijkheid je Roma shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers van Roma. Hiervoor wordt de originele bedrukking gebruikt! 

De AS Roma tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.