AS Roma camouflage shirt voor kinderen

Koop hier het nieuwste AS Roma 3e shirt voor kinderen. Dit voetbalshirt wordt door de spelers van AS Roma vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League, maar ook in een aantal uitwedstrijden in de Italiaanse competitie of beker. Dit shirt kan je per direct kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en als geheel tenue ook voor baby's en peuters. Het tenue is beschikbaar voor kinderen van 1,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar!

Het 3e shirt van Roma wordt dit jaar gekenmerkt door de all-over camouflage print over de voor en achterkant van het voetbalshirt. Verder bevat het shirt dit seizoen ook oranje details. Deze accenten zijn vooral te vinden in de strip over de schouders en mouwen. Het shirt bevat bovendien een zogenaamde crew neck.  De zijkanten van het shirt zijn ook uitgerust met een gele en rode band. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt voor ventilatie. De achterkant van het tenue is uitgerust met een detail. Hier is middels een watermerk een deel van de naam van de club verwerkt: ROMA. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike.

Deze shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Wil jij net als De Rossi, Strootman, Dzeko, Nainggolan, Karsdorp, Florenzi, Becker en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om het voetbalshirt van AS Roma voor kinderen te kopen. Hier heb je de mogelijkheid je Roma shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers van Roma. Hiervoor wordt de originele bedrukking gebruikt!