Merk: SKU: MT231246

Koop hier het nieuwste New Balance AS Roma 3e voetbalshirt 2022-2023 voor kinderen of volwassenen. Dit AS Roma voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt AS Roma vooral de uitwedstrijden in de Europa League, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia.

Het AS Roma 3e voetbalshirt 2022-2023 is een combinatie van zwart, grijs en roze. Het voetbalshirt bevat een all-over print van geometrische vormen en diagonale roze lijnen en sterren, geïnspireerd door de roemrijke historie van de club. Het voetbalshirt bevat verder een zwarte ronde hals. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is zwart en bevat een roze vlak, geflankeerd doro twee dunnere witte lijnen. De linkerborst bevat het AS Roma retro logo. Dit betreft het zogenaamde ASR logo. De andere borst is uitgerust met het logo van New Balance en op het midden van het tenue staat sponsor Digitalbits. In de nek op de achterzijde van dit tenue staat de tekst: ''FIGLI DI ROMA'. In de letter O is ook een oud AS Roma logo verwerkt.  De AS Roma tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Klik direct op de buttons om het New Balance AS Roma 3e voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen te bestellen. 

Koop deze producten