AS Roma 3e shirt 2021-2022

Koop hier het nieuwste New Balance AS Roma 3e voetbalshirt 2021-2022 voor kinderen of volwassenen van Nike. Dit AS Roma voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt AS Roma vooral de uitwedstrijden in de Conference League, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia.

Dit is het officiële AS Roma 3e shirt 2021-2022 voor volwassenen. In dit tenue speelt AS Roma de Serie A, Coppa Italia en Conference League uitwedstrijden in 2021-2022. Het AS Roma 3e shirt is overwegend geel en bevat donkerblauwe mouwen met aan de onderkant een geel/rode band. Verder wordt het tenue gekenmerkt door de brede diagonale blauwe en rode band, welke geflankeerd wordt door dunnere lijnen in deze kleurencombinatie. Het tenue is verder uitgerust met een v-hals en bevat aan de achterkant een rood vlak in de nek met de naam van de club. De rechterborst bevat het logo van New Balance en de andere borst het logo van de club. Dit betreft het zogenaamde Lupetto embleem. Dit is het oude AS Roma logo van de periode 1977-1997. Op het midden van het tenue staat in het wit het logo van sponsor Digitalbits en de achterzijde van het tenue bevat het logo van Hyundai. De AS Roma tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als Abraham, Sjomoerodov, El Shaarawy, Zaniolo, Mkhitaryan, Pellegrini, Gyan, Vina, Veretout, Smalling, Spinazzola, Mayoral en andere spelers in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om het voetbalshirt van AS Roma te kopen. Hier heb je de mogelijkheid je Roma shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers van Roma. Hiervoor wordt de originele bedrukking gebruikt!