AS Roma camouflage 3e shirt 2017-2018

Koop hier het nieuwste AS Roma camouflage shirt of 3e shirt voor kinderen of volwassenen van Nike. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt AS Roma vooral de uitwedstrijden in de Champions League, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia.

Het uitshirt van ''I Giallirosso'' wordt dit seizoen gekenmerkt door de all-over camo print. Deze print is bruin en bevindt zich over de voor- en achterkant van het shirt. Verder bevat het shirt een ronde hals. Over de schouders en mouwen loopt een gele band. De zijkanten van het shirt zijn voorzien van een extra strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. De achterkant van het tenue bevat een speciaal detail. Hier is namelijk een deel van de naam van de club verwerkt: ROMA. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Wil jij net als De Rossi, Strootman, Dzeko, Nainggolan, Sallah, Florenzi, Becker en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om het voetbalshirt van AS Roma te kopen. Hier heb je de mogelijkheid je Roma shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers van Roma. Hiervoor wordt de originele bedrukking gebruikt! 

De AS Roma tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.