AS Roma 3e shirt 2018-2019

Koop hier het nieuwste AS Roma camouflage 3e shirt of Champions League voetbalshirt voor kinderen of volwassenen van Nike. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt AS Roma vooral de uitwedstrijden in de Champions League, maar ook een aantal uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia.

Het uitshirt van ''I Giallirosso'' wordt dit seizoen gekenmerkt door de all-over print. Dit betreft een print van historische plekken in de stad Rome. De all-over print betreft een luchtfoto. Het tenue is is geel en bevat verder de kenmerken van het Nike Vapor template. Het shirt is uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De binnenkant van het shirt bevat een rode taping. Deze strip loopt deels door over de achterkant van het voetbalshirt. De mouwen en schouders van het tenue bevatten flitsende diagonale strepen.  Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Wil jij net als De Rossi, Kluivert, Dzeko, Pellegrini, Pastore, Under, Florenzi, Kolarov, El Shaarawy en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om het voetbalshirt van AS Roma te kopen. Hier heb je de mogelijkheid je Roma shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of die van één van de spelers van Roma. Hiervoor wordt de originele bedrukking gebruikt! 

De AS Roma tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.