AC Milan warming-up shirt 2018-2019 Wit/Zwart

Koop hier het AC Milan warming-up shirt voor 2018-2019 voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je vanaf nu voor kinderen en voor volwassenen bestellen. Het shirt kan je kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen.  In dit shirt werken de spelers van AC Milan warming-up af ter voorbereiding op de thuiswedstrijden gedurende 2018-2019.

Het shirt is dit jaar aan de voorkant wit en de achterkant is zwart. Bovendien bevat het shirt een zwarte taping over de mouwen. Hierin is het Puma loog verwerkt. Daarnaast bevat het shirt een ronde hals. De onderkant van het shirt bevat een extra band, waardoor het shirt een longfit heeft. Op de borst prijken de logo's van de club en PUMA. Ook sponsor FLY EMIRATES staat op dit tenue. De mouwen van dit shirt zijn raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en schouders en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. Wil je net als de spelers van Milan schitteren in dit shirt? Klik dan op de buttons. 

Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.