AC Milan warming-up shirt 2021-2022 - Kinderen

Koop hier het Puma AC Milan warming-up shirt 2021-2022 voor kinderen. Dit warming-up shirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Dit AC Milan training shirt kun je namelijk bestellen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen.  In dit shirt werken de spelers van AC Milan warming-up af ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europese thuiswedstrijden gedurende 2021-2022.

Het AC Milan warming-up shirt van Puma is dit jaar geheel zwart en wordt gekenmerkt door de diagonale rode band over de mouwen. Ook de binnenkant van de ronde hals is uitgerust met een rode band. Op het midden van de borst prijken de logo's van de club en PUMA. De mouwen van dit shirt zijn raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en schouders en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. Dit AC Milan warming-up shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

  • Bevat Gerecyclede Materiaal: Gemaakt met gerecycleerde vezels. Een van PUMA ' s antwoorden op onze milieu-impact verkleinen.
  • dryCELL: PUMA ' s benaming voor vocht-wicking eigenschappen die helpen houden u droog en comfortabel
  • Eerste Km: PUMA x Eerste Kilometer bochten plastic afval tot producten en stelt het sociaal achtergestelde mensen.
  • Bemanning hals kraag en set-in mouwen bouw
  • Contrasterende gestreepte mouwen panelen
  • PUMA Cat branding en officiële AC Milan Logo op de borst

Wil je net als de spelers van Milan schitteren in dit shirt? Klik dan op de buttons.