Merk: SKU: 758229-01

Koop hier het AC Milan warming-up shirt voor 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je vanaf nu voor kinderen en voor volwassenen bestellen. Het shirt kan je kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen.  In dit shirt werken de spelers van AC Milan warming-up af ter voorbereiding op de thuiswedstrijden gedurende 2020-2021

Het AC Milan warming-up shirt 2020-2021 is dit jaar bordeaux rood en wordt gekenmerkt door een speciale all-over print. Dit betreft dezelfde all-over print als de print op de banen van het AC Milan thuisshirt. Deze print is geïnspireerd door de architectuur van de Galleria Vittorio Emaunuele II, de oudste shopping mall van Italië, gelegen in de stad Milaan. Verder is het AC Milan pré match training shirt dit jaar uitgerust met een ronde hals. Daarnaast bevat het shirt een ronde hals. Op de borst prijken de logo's van de club en PUMA. De mouwen van dit AC Milan shirt zijn raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en schouders en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. Wil je net als de spelers van Milan schitteren in dit shirt? Klik dan op de buttons. 

Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Koop deze producten