Merk: SKU: 759127-02

Koop hier het nieuwste Puma AC Milan uitshirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. Dit AC Milan voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Dit betreft het nieuwe uitshirt, waarin AC Milan de Serie A, Coppa Italia en Champions League uitwedstrijden in 2021-2022. 

Het AC Milan uitshirt 2021-2022 is dit seizoen een eerbetoon aan de Fondazione Milan. De stichting van de club organiseert in samenwerking met de club en Puma een speciaal project in zes steden (Rio de Janeiro, New York, Kolkata, Melbourne, Nairobi en Milaan) om lokale en internationale socio-educatieve projecten te steunen. Het AC Milan uitshirt 2021-2022 is dit jaar goud (beige) met een all-over print van verschillende patronen. Dit betreffen zes verschillende patronen, die met elkaar verbonden zijn. De patronen van geometrische vormen symboliseren samen de zes steden. Verder bevat het tenue ook rode details. De Puma formstripe over de schouders is rood en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en het logo van Emirates Fly Better op het midden van het tenue. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Puma en de linkerborst bevat het logo van de club, inclusief een gouden ster. De gouden ster verwijst naar de 18 kampioenschappen. De achterkant van het tenue bevat in de nek de naam van de stichting in het rood/goud: Fondazione Milan. De AC Milan tenues hebben een normale pasvorm en bestaan ook dit jaar weer voor 100% uit gerecycled polyester. De tenues zijn dit jaar uitgerust met de PUMA Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Ronde hals met geribbeld materiaal aan de achterkant en shell-materiaal aan de voorkant
  • Raglanmouwen met meshpaneel op de schouder
  • Beide mouwen met contrasterende boorden van gebonden materiaal
  • Vochtafvoerende dryCELL-technologie
  • Officieel AC Milan-logo op de linkerborst
  • PUMA Cat-logo rechts op de borst en op beide mouwen

Wil jij net als sterren als Ibrahimovic, Giroud, Kessie, Diaz, Hernández, Tomori, Tonali, Kjaer, Romagnoli, Rebic, Leao en andere sterren schitteren in dit AC Milan uitshirt? Klik dan op de shops om het shirt te kopen. Hier kan je het voetbalshirt van AC laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers! 

Koop deze producten