AC Milan uit shirt 2018-2019

Koop hier het nieuwste AC Milan uitshirt voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Dit betreft het nieuwe uitshirt, waarin AC Milan de Serie A en Coppa Italia  wedstrijden speelt in San Siro gedurende 2018-2019.

Het uitshirt van de Rossoneri is het eerste shirt waarvan Puma de kledingsponsor is. Het AC Milan uitshirt is dit jaar geheel wit en wordt gekenmerkt door de flitsende zwarte band over het midden van het shirt. Deze spray painted band loopt ook door over de mouwen en de achterkant van het shirt. Verder is het tenue uitgerust met een ronde hals met zowel zwarte als rode accenten. . De achterkant van het tenue bevat een afbeelding van een duivel en op de mouwen staat het logo van Puma. Op de borst staan de logo's van PUMA en AC Milan en op het midden van het shirt staat het logo van Fly Emirates. Boven het logo van de Italiaanse club staat een ster, welke verwijst naar de 18 Serie A kampioenschappen. De AC Milan tenues zijn dit jaar uitgerust met de PUMA Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als sterren als Bonucci, Bacca, Silva, Suso, Strinic en andere sterren schitteren in dit AC Milan shirt? Klik dan op de shops om het shirt te kopen. Hier kan je het voetbalshirt van AC laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers!