AC Milan trainingspak 2019-2020 - Zwart

Koop hier het nieuwste, zwarte AC Milan trainingspak voor 2019-2020 voor volwassenen. Dit trainingspak wordt door de spelers van AC Milan gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A en COPPA ITALIA wedstrijden in San Siro gedurende 2019-2020. Dit pak bestaat uit een trainingstrui en trainingsbroek.

De trainingstrui van AC Milan is dit jaar geheel zwart en wordt gekenmerkt door de all-over print van flitsende strepen over de mouwen. Deze zijn een combinatie van rood en zwart. Deze print loopt tot de ellebogen en gaat daarna over in een rode strip. Een groot deel van de achterkant van de training top van Milan bevat ook deze all-over print. Verder bevat de training top een rits tot de borst en een hoge hals. Op de borst staan de logo's van adidas en de club en verder bevat de training top raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en schouders en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. Dit zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid. De mouwen zijn ook uitgerust met gouden lijnen en de onderkant van de mouwen bevatten duimgaten. Hierdoor valt de top nog strakker om het lichaam. De trainingsbroek van dit pak is geheel zwart en is ook uitgerust met twee zakken en de logo's van PUMA en de club. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee je de pasvorm van de broek aan kan passen. De onderkant van de Milan trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De trainingspakken van Milan bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de PUMA DRY CELL technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Dit pak kan je kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Wil je net als Piatek, Donnarumma, Paqueta, Suso, André Silva, Cutrone, Romagnoli en andere sterren in dit pak schitteren? Klik dan op de buttons!