AC Milan anthem trainingsjack 2020-2021 - Zwart/Rood

Bestel hier het nieuwste AC Milan anthem trainingsjack 2020-2021 voor de wedstrijden. Dit jack kan je kopen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. Het zwart/rode AC Milan anthem trainingsjack wordt door de spelers van Milan gedragen tijdens het betreden van het veld voorafgaande aan de wedstrijden in de Serie A, Europa League en COPPA ITALIA gedurende dit seizoen.

De body van het AC Milan trainingsjack 2020-2021 is dit jaar zwart en bevat rode mouwen. De mouwen bevatten een all-over print, die gelijk is aan de print in de banen op het AC Milan thuisshirt. Deze print is geïnspireerd door de architectuur van de Galleria Vittorio Emaunuele II, de oudste shopping mall van Italië. Het jack bestaat voor 100% uit polyester en heeft een super zacht gevoel. Bovendien wordt dit jack gekenmerkt door hoge hals en de zakken aan de zijkanten. Op de linker borst prijkt het logo van de club en de andere borst bevat het logo van Puma. De mouwen zijn raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en schouders en bewegen perfect mee met het lichaam. De elastische sluitingen bij de polsen en taille zorgen dat het jack goed langs het lichaam valt.  Klik op de buttons om dit populaire trainingsjack direct te kopen!

Dit jack is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.