AC Milan training top 2018-2019 - Zwart

Koop hier de nieuwste AC Milan training top voor volwassenen en kinderen. Deze training sweater kan je vanaf nu kopen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. Deze sweater dragen de spelers van AC Milan tijdens de trainingen en warming up ter voorbereiding op de  Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2018-2019.

Deze training top wordt gekenmerkt door de hoge hals. Bovendien bevatten de mouwen duimgaten aan de onderkant, waardoor deze de fit hebben van een handschoen. Hierdoor valt de training top nog strakker om het lichaam. Over de mouwen loopt een flitsende gouden strip. Deze kleuren komen ook weer terug in een band aan de onderkant van het training top aan de achterkant. Op de borst prijken de logo's van de club en PUMA en het logo van Puma staat ook weer op de mouwen. Deze top bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dry Cell technologie van PUMA, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als spelers als Donnarumma, Suso, Bacca, Bonucci Locatelli en andere sterren schitteren in deze training top? Klik dan op de buttons!