Merk: SKU: 757277-01

Koop hier het nieuwste AC Milan thuisshirt 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Dit betreft het nieuwe thuisshirt, waarin AC Milan de Serie A en Coppa Italia  wedstrijden speelt in San Siro gedurende 2020-2021. 

Het AC Milan voetbalshirt 2020-2021 is dit seizoen een ode aan de oudste shopping mall van Italië, de Galleria Vittorio Emanuele II. De iconische rode en zwarte banen op het tenue bevatten een all-over print, geïnspireerd door de architectuur en bouw van de deze shopping mall, gelegen in het hart van de stad Milaan. het tenue bevat dit jaar bredere rode en zwarte banen dan vorig seizoen. De mouwen van het voetbalshirt zijn geheel zwart en daarnaast is het tenue uitgerust met een ronde hals. Over de hals lopen de banen door. Verder zijn de mouwen uitgerust met een brede Puma T7 taping. Hierin is het logo van Puma verwerkt. Op de borst staan de logo's van PUMA en AC Milan en op het midden van het shirt staat het logo van Fly Emirates. Dit betreft het Emirates, Fly Better logo. Boven het logo van de Italiaanse club staat een ster, welke verwijst naar de 18 Serie A kampioenschappen. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt zijn in een sierlijk lettertype de initialen van de club verwerkt: ACM . De AC Milan tenues zijn dit jaar uitgerust met de PUMA Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als sterren als Zlatan Ibrahimovic, Rebic, Hernandez, Calhanoglu, Bennacer, Paqueta, Romagnoli en andere sterren schitteren in dit AC Milan shirt? Klik dan op de shops om het shirt te kopen. Hier kan je het voetbalshirt van AC laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers! 

Koop deze producten