Merk: SKU: 759122-01

Bestel hier direct en snel het Puma AC Milan thuisshirt 2021-2022. Dit tenue kun je zowel voor volwassenen als voor kinderen bestellen. Voor kinderen is het shirt beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176.  Voor volwassenen bestel je dit shirt in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Dit tenue wordt door Milan gedragen tijdens de Serie A, Coppa Italia en Europese thuiswedstrijden in San Siro gedurende 2021-2022. 

Het AC Milan thuisshirt 2021-2022 heeft dit jaar als thema ''MOVE LIKE MILAN.'' Het tenue is geïnspireerd door de elegantie, stijl en creativiteit van de stad Milaan. De traditionele zwarte en rode banen zijn dit jaar een eerbetoon aan de wolkenkrabbers in de stad Milaan, die het groeiende internationale karakter van de stad bevestigen! De banen op het AC Milan thuisshirt 2021-2022 hebben dit jaar verschillende diktes, maar zijn wel symmetrisch. De middelste zwarte baan is het breedst en naar de zijkanten worden de zwarte banen smaller. Daarnaast is het AC Milan thuistenue 2021-2022 dit seizoen uitgerust met een v-hals. De mouwen van het tenue zijn geheel rood en verder bevat het tenue aan de zijkanten zwarte meshpanelen. Op de borst prijken de logo's van de club en Puma. Boven het logo van Milan staat een gouden ster. Deze ster verwijst naar de 18 kampioenschappen van de club. Het midden van het tenue is uitgerust met het logo van shirtsponsor Fly Emirates. Dit betreft het Emirates Fly Better logo. De achterkant van het thuisshirt van AC Milan bevat nog een speciaal detail. Hier prijkt de tekst: SEMPRE MILAN. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als sterren als Ibrahimovic, Calhanoglu, Mandzukic, Tomori, Hernandez, Rebic, Bennacer, Kessie, Leao, Kjaer, Romagnoli en andere spelers schitteren in dit tenue? Klik dan op de buttons. In deze shops kun je het tenue van Milan ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd! 

Koop deze producten