AC Milan thuis shirt 2018-2019

Koop hier het nieuwste AC Milan shirt voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Dit betreft het nieuwe thuisshirt, waarin AC Milan de Serie A en Coppa Italia  wedstrijden speelt in San Siro gedurende 2018-201.

Het shirt van de Rossoneri is het eerste shirt waarvan Puma de kledingsponsor is. Het AC Milan voetbalshirt wordt zoals altijd gekenmerkt door de verticale zwarte en rode banen over het shirt. De mouwen zijn zwart en zijn uitgerust met een rode taping. Het tenue bevat verder een klassieke polo kraag. De achterkant van het tenue bevat een afbeelding van een duivel en op de mouwen staat het logo van Puma. Op de borst staan de logo's van PUMA en AC Milan en op het midden van het shirt staat het logo van Fly Emirates. Boven het logo van de Italiaanse club staat een ster, welke verwijst naar de 18 Serie A kampioenschappen.De AC Milan tenues zijn dit jaar uitgerust met de PUMA Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als sterren als Bonucci, Bacca, Silva, Suso, Strinic en andere sterren schitteren in dit AC Milan shirt? Klik dan op de shops om het shirt te kopen. Hier kan je het voetbalshirt van AC laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers!