AC Milan tenue baby's 2019-2020

Koop hier het nieuwste AC Milan baby kit. Dit AC Milan is dus beschikbaar voor baby's. Dit tenuetje kan je kopen voor baby's van 0 tot 3 maanden, 3 tot 6 maanden, 6-9 maanden, 9 maanden - 1 jaar en voor baby's van 2 jaar en peuters van 3 tot 6 jaar. Dit tenue is beschikbaar in de maten 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104 , 110, 116 en 122. Dit tenue bestaat uit een voetbalbroekje en voetbalshirt. Dit betreft het tenue waarin AC Milan de Serie A en Coppa Italia wedstrijden speelt gedurende 2019-2020 in San Siro.

Het AC Milan tenue heeft dit jaar een klassiek design. Het design is namelijk geïnspireerd door het tenue van 1969. In dit voetbalshirt won AC Milan voor de tweede keer in de historie de Europa Cup I. Het shirt is bovendien een ode aan het 120 jarig bestaan van de club dit jaar. De Rossoneri werd in 1899 opgericht. Het tenue wordt dit jaar gekenmerkt door de dunne verticale zwarte en rode strepen. Dit design loopt dit seizoen ook door over de schouders en mouwen en de achterkant van het tenue. Het shirt is bovendien uitgerust met een ronde hals. Op de borst prijken de logo's van de club en Puma. Boven het logo van Milan staat een gouden ster. Deze ster verwijst naar de 18 kampioenschappen van de club. Het midden van het tenue is uitgerust met het logo van shirtsponsor Fly Emirates. De achterkant van het thuisshirt van AC Milan bevat nog een speciaal detail. Hier prijkt namelijk de duivel uit het logo van de club. Het voetbalbroekje van Milan is dit seizoen geheel wit met aan de onderkant een rode en zwarte band. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Puma. De kousen van het Milan tenue zijn wit met zowel rode als zwarte accenten. 

Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.