AC Milan tenue baby's 2021-2022

Koop hier het nieuwste AC Milan baby tenue. Dit AC Milan is dus beschikbaar voor baby's. Dit tenuetje kan je kopen voor baby's van 0 tot 3 maanden, 3 tot 6 maanden, 6-9 maanden, 9 maanden - 1 jaar en voor baby's van 2 jaar en peuters van 3 tot 6 jaar. Dit tenue is beschikbaar in de maten 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104 , 110, 116 en 122. Dit tenue bestaat uit een voetbalbroekje en voetbalshirt. Dit betreft het tenue waarin AC Milan de Serie A, Europese en Coppa Italia wedstrijden speelt gedurende 2021-2022 in San Siro. Het tenue bestaat uit een shirt, broekje en kousen. 

Het AC Milan thuisshirt 2021-2022 heeft dit jaar als thema ''MOVE LIKE MILAN.'' Het tenue is geïnspireerd door de elegantie, stijl en creativiteit van de stad Milaan. De traditionele zwarte en rode banen zijn dit jaar een eerbetoon aan de wolkenkrabbers in de stad Milaan, die het groeiende internationale karakter van de stad bevestigen! De banen op het AC Milan thuisshirt 2021-2022 hebben dit jaar verschillende diktes, maar zijn wel symmetrisch. De middelste zwarte baan is het breedst en naar de zijkanten worden de zwarte banen smaller. Het tenue voor baby's bevat een ronde hals met drukknoopjes, zodat je het shirt makkelijker aan en uit kunt doen.  De mouwen van het tenue zijn geheel rood en verder bevat het tenue aan de zijkanten zwarte meshpanelen. Op de borst prijken de logo's van de club en Puma. Boven het logo van Milan staat een gouden ster. Deze ster verwijst naar de 18 kampioenschappen van de club. Het midden van het tenue is uitgerust met het logo van shirtsponsor Fly Emirates. Dit betreft het Emirates Fly Better logo. De achterkant van het thuisshirt van AC Milan bevat nog een speciaal detail. Hier prijkt de tekst: SEMPRE MILAN. Het voetbalbroekje en de kousen van het baby tenue zijn zwart. 

Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik direct op de buttons om het AC Milan baby tenue 2021-2022 te bestellen.