Merk: SKU: 757417-05

Bestel hier het zwarte AC Milan keepersshirt 2020-2021  van Puma voor volwassenen en kinderen. Dit keepersshirt dragen de keepers van AC Milan in de Serie A en COPPA ITALIA wedstrijden gedurende 2020-2021. Dit keeper shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen.

Het AC Milan keeperstenue is dit jaar zwart en bevat alle kenmerken van het nieuwe template van Puma. Het tenue bevat een all-over print van zeshoeken, waarin weer dunnen flitsende strepen zijn verwerkt.  Verder bevat het AC Milan keeper shirt dit seizoen een toelopende v-hals. Op de borst prijken de logo's van de club en PUMA en het embleem van Puma staat ook weer op de schouders en mouwen van het voetbalshirt. Op het midden van het AC Milan keeperstenue prijkt het logo van sponsor Emirates, Fly Better. De linker borst is uitgerust met het embleem van de club. 

De AC Milan tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn bovendien uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor ventilatie, verkoeling en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Klik direct op de buttons om dit tenue te bestellen!

Koop deze producten